top of page

INFORMATIE

Gedurende de openingstijden (ma-di-do-vrij 11:00 - 17:00 uur ; zo 13:00 - 16:00 uur) kun je van ons atelier een beetje jouw atelier te maken en aan je schilderij werken wanneer het jou uitkomt.

Je kunt komen wanneer, hoe vaak en hoe lang je zelf wilt; per keer kun je zo je eigen werkplek regelen.

Je kunt dan alle mogelijkheden en faciliteiten van het atelier volledig benutten. Zowel de staande als  tafelmodel schildersezels kun je gebruiken en daarnaast kun je ook als je wilt je schilderij (en je werkmateriaal) in het atelier laten zodat je weer door kunt gaan wanneer jou dat uit komt. 

Het atelier is
rolstoel-toegankelijk

De werkwijze en de unieke vorm van begeleiding maakt het Open Atelier een plek waar ieder zich op een eigen persoonlijke manier en tempo kan ontwikkelen. Zo heeft iedere deelnemer een persoonlijke webpagina waar deze ontwikkeling zichtbaar in beeld gebracht wordt.
 

Daarnaast vormt de  onderlinge uitwisseling van ervaring, interesse, inspiratie en motivatie de basis voor een een creatieve en leerzame schilderactiviteit. 
 

Vanuit een bestaand netwerk en intern is het mogelijk om het eigen werk te exposeren (individueel of in groepsverband); ook biedt dit een verrijking voor jezelf en je werk.

bottom of page